ÇORUM / MERKEZ - Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI ŞİİRLERLE, KONUŞMALARLA VE OYUNLARLA KUTLADIK. COŞKUMUZ DAİM OLSUN. CUMHURİYETİMİZ, GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZA EMANET, SAĞLAM ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR.

Mrt

Ülkemizin 9 farklı ilinden 9 farklı okul ve Polonya’dan da bir okulun ortağı olduğu ekrandan doğaya sanatla projesi okulumuzu temsilen teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Ebru Efe’nin de çalışmalarıyla başladı.Ekran bağımlılığı ve zararlı etkilerinden uzaklaştırmak amacıyla başlatılan projenin hedefi insanları doğayla buluşturmak ve doğada çeşitli etkinlikler yaptırmaya yönlendirmektir.Öğrencilerimiz proje sürecinde doğada çeşitli faaliyetlerde bulunacak ve bunları web iki sıfır araçlarını da kullanarak paylaşacaklar. Bu sayede teknolojiyi gerektiği kadar kullanmayı öğrenirken,doğanın güzelliklerinin de farkına varacaklar.

Mrt

Mübarek Ramazan ayının gelişini öğrencilerimiz coşkuyla eğlenerek, manevi duygular eşliğinde etkinlikler hazırlayarak kutladılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri Din Kültürü öğretmenimiz İsmail Kara  rehberliğinde 18 Mart Şehitler Gününde Çorum Şehitliğini ziyaret etti.

Şbt

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri domates, fasulye, barbunya, mısır, nohut, soğan gibi bitkilerin gelişimini gözlemlemek amaçlı yapılan çalışma ile sabrı ve doğayla bağlantı kurmayı öğreniyorlar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Öğretmen ve Öğrenci Katılım Sertifikaları teslim edilmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin İşbirlikçi Ortak Ürünleri tamamlanarak proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Öğretmen Veda Webinarı 27/02/2024 Salı günü gerçekleştirilmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin müfredat ile entegrasyon sayfalarındaki  çalışmaları tamamlanmış ve  proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

Öğretmenlerimiz "Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin proje değerlendirme çalışmalarını tamamlamış ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

Öğretmenlerimiz "Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin forum sayfalarındaki  çalışmaları tamamlanmış ve  proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Son Değerlendirme Anketi çalışmaları tamamlanmış ve sonuçları proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

Öğrencilerimiz "Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin proje değerlendirme çalışmalarını tamamlamış ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

Öğrencilerimiz "Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin forum sayfalarındaki etkileşim çalışmaları tamamlamış ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.