ÇORUM / MERKEZ - Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Mrt

Hedef LGS Projesi kapsamında Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe öğrencilerimizle birlikte bizler de katılım sağladık. Kıyasıya mücadelelerin olduğu etkinlik ve ikramlar için evsahibi okula teşekkür ederiz.

Şbt

18 Ocak 2024'te Ömer Kömürcü İHO'da Hedef LGS okul koordinatörleri ile toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda okullarda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Her ay bir okulda toplantı yapılması kararı alındı. Ayrıca okullar arası etkileşimi ve öğrenciler arası rekabeti artırmak için okul gezileri yapılması kararı alındı. Bu bağlamda okullar arası bilgi yarışmaları, masa tenisi ve dart turnuvaları gibi etkinlikler yapılması kararlaştırıldı.

Şbt

Hedef LGS 2023 Liselere Hazırlık Programında öğrencilerimize DYK da gerçekleştirilecek ders bazlı paket program tanıtıldı.

Şbt

Veliler ile yapılan toplantıda gerçekleştirilen toplantıda yapılan sınavların analizleri ile ilgili bilgilendirme yapildi.